Om oss

Bjørnestølen hyttefelt ligger på Torpoåsen i Ål kommune, sentralt beliggende i Hallingdal. Høyfjellstomtene ligger på ett høydedrag på ca. 970 m.o.h. De har en solrik beliggenhet med flott utsikt. Det er et område hvor du kan finne fred og ro, og rask tilgang til skiløyper eller annen fritidsaktivitet. Det er spredt hyttebebyggelse i området, i tillegg til seterdrift på noen støler. Panoramautsikt 360 grader hvor du kan se til Hemsedal, Nesfjella, Hallingskarvet og Reineskarvet. Gullrekka som består av Lauvdalsbrea, Blåbergi, Såta og Grytingen ligger på rad og rekke i horisonten . Øknevatnet, et stort fjellvann ligger i nærheten av hyttefeltet.

 

Skiløypenettet går ca 60 meter fra hyttefeltet, og strekker seg over ett stort område.Det går gjennom ett lett og variert terreng. Torpo Skiløypelag tar seg av preparering av skiløypene. Før du tar turen ut i løypa kan det lønne seg å gå inn på www.skisporet.no for å planlegge turen.

De som ønsker mer utfordringer på ski kan ta turen til Ål skisenter. .For mer info: www.aalski.no

 

Om sommeren har du ett enestående turterreng rett utenfor stuedøra. Du kan velge mellom turstier og seterveier. Ønsker du toppturer er det mange muligheter i nærområdet, og ellers i hallingdalsregionen.

 

Fjellveiene gir mulighet for sykkelturer til flere stølslag i området.

 

Torpo er ett tettsted med ca 420 innbyggere, og ligger ca 10 km fra Bjødnastølen hyttefelt. Der kan du finne nærbutikken Joker. Kommunesenteret ligger på Ål, ca. 12 km fra Torpo. Her kan du finne kjøpesenter, bensinstasjon, post, bank, apotek og vinmonopol.

 

Ål ligger i Hallingdalsregionen med mange muligheter om du ønsker nye opplevelser. Kiting, hundespann, klatring, 150 nedfartsløyper for alpin. Ønsker du mer informasjon så ta kontakt med Ål turistkontor : www.al.no